23 Ιουλίου, 2024

H ETAIΡΙΑ

Global Real Estate Logo 01
Global Real Estate Logo 01

Η GLOBAL REALTY είναι μια δυναμική μεσιτική εταιρία που ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της κτηματαγοράς Τα μεσιτικά γραφεία της GLOBAL REALTY, παρέχουν κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες, για την άμεση εύρεση ή πωληση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων, είτε αφορα την μίσθωση είτε αφορά την αγορά.

Στην καρδιά της πόλης, βρίσκεται το μεσιτικό γραφείο του Ναυπλίου υπηρετώντας την κτηματαγορά της περιφερειας επί καθημερινής βάσης, γνωρίζοντας ίσως καλύτερα από κάθε άλλον το πως θα σας βοηθήσει για εξεύρεση του ακινήτου που αναζητείτε Επιπλέον μπορείτε να την εμπιστευτείτε για την πώληση ή ενοικίαση της κατοικίας ή της επαγγελματικής στέγης σας .

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της GLOBAL REALTY στην κτηματαγορά, εγγυώνται ότι θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και κυρίως με σεβασμό την πιο βασική σας ανάγκη, την εύρεση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης ή και την πώληση-ενοικίαση αυτής! Σκοπός της GLOBAL REALTY είναι να σας βοηθήσει να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας! Το χαρτοφυλάκιο της GLOBAL REALTY, ικανό να καλύψει ακόμη και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές στεγαστικές ανάγκες των πελατών της, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε μια ευρεία ζώνη περιοχών, ενώ διαθέτει περισσότερα από 80.000 ακίνητα προς πώληση & ενοικίαση και το πρωτοποριακό σύστημα μηχανογράφησής της σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με ένα click!

Επικοινωνήστε με τους έμπειρους συνεργάτες της GLOBAL REALTY και ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! 

www.globalrealty.gr 

Ε:globalestater@gmail.com 

T: 2752023344

M: 6987379727

Ακολουθήστε μας και στο :https://www.facebook.com/

SHARE POST